Erbjudande

Uppdaterat: 6 maj


Kära kunder.


Vi på Hudvårdscenter vill ge ett efterlängtat erbjudande till er.


PRX-T33


PRX- T33 är en nålfri, djupgående antiage-behandling som är helt smärtfri med enastående resultat

PRX-t33 kallas för den nya generationens TCA-peel. Den ger djup återfuktning, uppstramning, “plumping”-effekt och reducering av rynkor och linjer. Den jämnar även ut hudton/pigmentförändringar och ger omedelbar lyster till huden. Behandlingen passar en hud som förlorat spänst, fasthet och lyster och behöver boostas upp med fukt. PRX-t33 kan utföras i både korrigerande syfte men även förebyggande för att upprätthålla hudens vitala funktioner och bromsa hudens åldrande. PRX-t33 kan med fördel användas i direkt anslutning med Radiofrekvens ,microneedling/Dermapen för ökad kollagenstimulering och biorevitalisering.

PRX-T33

Erbjudande-


PRX- T33 kur på 3 behandlingar 4490:- ( ordinarie pris 6000 kr ) . I detta får du även en avslutande icemask.


Kombinera en kur 3 behandlingar med PRX-T33 med IPL mot pigment/kärl eller microneedling för 6000 :-

(ordinarie 7500 kr )


Första behandlingen bokas från och med nu och t.om den 25/2 -22.Microneedling

Microneedling är en avancerad fraktionerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen och elastin. Den nyproduktion av naturliga elastiska komponenter som en microneedling behandling bidrar till kan liknas vid effekten av fraktionerad laser dock med en kortare återhämtningstid. Microneedling används framför allt för att behandla följande indikationer: Slapp- och åldrad hud, rynkor- och fina linjer, acneärr, förstorade porer samt upphöjda ärr.


Är du osäker så börja med att boka en hudkonsultation.

Har du ännu inte testat så tycker jag att du absolut ska ta chansen nu.

Köp en kur på 5 st microneedling behandlingar och få 20 % rabatt

Första behandlingen bokas från och med nu och t.om den 25/2 -22.

Ordinarie pris är Ansikte 1 995 :- Ansikte + hals 2 495 :-

RADIOFREKVENS Radiofrekvens är en skön och effektiv behandling för huduppstramning, som ger huden en ökad spänst och härlig lyster. Behandlingen ger snabba synbara resultat och kan utföras året om samt på olika hudtyper och hudfärger. Behandlingen bygger på radiofrekvens som är en smärtfri och en icke-kirurgisk metod. Radiovågorna stimulerar kollagenet i huden. Effeken blir en synlig uppstramning av huden men ger även en långsiktig positiv effekt på slapp hud, rynkor och bristningar. Radiofrekvens behandlar följande indikationer: Hudföryngring och lyft, rynkor- och fina linjer, slapp hud, acneärr, porreducering, mörka ringar- och påsar under ögonen, rosacea, reducerar dubbelhaka, stramar upp slapp hud på halsen, reparerar och bygger upp hudens hälsa på djupet, lymfdränerar och ökar blodcirkulationen. Ord. pris 2490kr NU: 1790krÄr du intresserad av att prova nån behandlingen? Då är du är varmt välkommen att kontakta oss via mail: info@hvc.se eller boka in en tid via bokningslänk på bokadirekt https://www.bokadirekt.se/places/hudv%C3%A5rdscenter-stockholm-6016Mvh


Hudvårdscenter

37 visningar0 kommentarer