Sommarfräsch med Radiofrekvens

Renova Radiofrekvens

Renova Radiofrekvensbehandlingar är en säker och väl beprövad metod som används inom kirurgin sedan 75 år tillbaka och passar dig som vill ha synliga resultat redan efter första behandlingen. Huden blir både slätare och finare.


Renova Radiofrekvens är en skön och mycket skön behandling för bl. a hudåtstramning som ger

huden en ökad spänst och en härlig lyster. De aktiva ingredienserna som används under behandlingen slussas effektivt ner i huden och ger cellerna energi samtidigt som huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. 

Renova Radiofrekvens ger snabba och synbara resultat och kan utföras året om samt på alla olika hudtyper och hudfärger. Behandlingen bygger på radiofrekvens som är en smärtfri och icke-kirurgisk metod. 

Radiovågorna stimulerar kollaget i huden. Effekten blir en direkt synlig uppstramning av huden och ger även en långsiktig positiv effekt på slapp hud, rynkor- och fina linjer. Under de påföljande 2-6 månaderna bildas det nya och remodulerade kollagenfiber vilket medför ytterligare uppstramning och lyft av huden.

Behandlingen görs oftast som en kur på 6-8 gånger för bästa resultat, men kan även göras som en singel behandling om man endast vill ha en uppfräschning. 

Behandlingsområden

​​

​​


Hudföryngring (reducering av rynkor- och fina linjer)


Slapp hud


Reducering av dubbel haka 


Mörka ringar och påsar under ögonen 


Celluliter


Ökar kollagen- och elastinproduktionen


Lymfdränerar och ökar blodcirkulationen


Reparerar och återbyggas hudens hälsa på djupet

61 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hudvårdscenter flyttar till en ny adress!

Efter 12 år i Södermalm så har vi på Hudvårdscenter valt att flytta vår verksamhet till en ny lokal inne i city. Det har varit många härliga år då vi har befunnit oss på Götgatan men vi känner att det

Denna Blogg

Denna blogg kommer vi ha för att informera alla kunder som är intresserade av lite mer information om de olika behandlingarna vi utför på Hudvårdscenter. Det kan vara att förklara varför man gör olika

Kontakta oss

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER