top of page

Hudvårdsbehandlingar

En utmärkt behandling för den som vill fokusera på orenheter. Brynplock läggs in i behandlingen i mån av tid – porrengöringen prioriteras. En djuprengörande & uppfräschande ansiktsbehandling där vi skräddarsyr efter just din hudtyp & behov. Hudanalys, rengöring, peeling, grundlig porrengöring plock av bryn, återfuktande mask, scalp/dekolletage massage & avslutande kräm.

En utmärkt behandling för den som vill fokusera på orenheter. Brynplock läggs in i behandlingen i mån av tid – porrengöringen prioriteras. En djuprengörande & uppfräschande ansiktsbehandling där vi skräddarsyr efter just din hudtyp & behov. Hudanalys, rengöring, peeling, grundlig porrengöring, ansning av bryn, återfuktande mask, scalpmassage/ akupressurmassage & avslutande kräm

För dig med lite mindre orenheter, men som ändå vill ha ånga och porrengöring.
I behandlingen skräddarsyr vi produkter efter just din hudtyp & det ingår, peeling med DPM, ånga, porrengöring, mask samt avslutande kräm.

En utmärkt behandling för den som vill fokusera på orenheter. Brynplock läggs in i behandlingen i mån av tid – porrengöringen prioriteras. En djuprengörande & uppfräschande ansiktsbehandling där vi skräddarsyr efter just din hudtyp & behov. Hudanalys, rengöring, AHA-peeling/C-Vitaminpensling , ånga, grundlig porrengöring, ansning av bryn, mask samt avslutande kräm.  ​ AHA-peeling är en mer djupverkande mandelsyra peeling, som förutom att peela huden, även ger en fantastisk lyster & aktiverar cellförnyelsen.Vid val av AHA-peeling, utförs ingen porrengöring. C-vitaminpensling ger ett effektivt anti-oxidant skydd, verkar antibakteriellt & ger en fantastisk lyster.

Den klassiska ansiktsbehandlingen som passar vid alla tillfällen. Utmärkt också som första behandling om du inte riktigt vet vad din hud behöver. Vi skräddarsyr efter just din hudtyp & behov.

Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock & formning, ansikts & dekolletagemassage, mask och avslutande kräm.

En fantastisk behandling när du är ute efter att få den där extra lystern, fukten & fräschören i huden, samt en fin anti-age behandling som även fortsätter att jobba på huden efter att du gått hem.

Hudanalys, rengöring, AHA-peeling med mandelsyra, återfuktande mask, oxygen infusion, “Madonna-behandling” med serum för djup återfuktning, samt avslutande kräm.

För dig som vill få en djupt återfuktad hy med en fantastisk lyster! Hollywoods älskade "röda mattan" behandling! Artisten Madonna som språkrör med egen maskin hemma. Behandlingen används flitigt av kändisar som modeller & är omtalat av de större magasinen, som Vogue & Elle Magazine. Oxygen intraceuticals är en behandling där ett serum med lågmolekylär hyaluronsyra & Vitamin A, C & E slussas in med hjälp av lufttryck av renat syre. En behandling som passar för alla hudtyper, framförallt vid behov av djup återfuktning & lugnande behandling, på köpet erhålls en fantastisk lyster! Som engångsbehandling t ex inför fest eller bröllop eller som kurbehandling för ett mer bestående resultat. Kur à 6 behandlingar med en veckas intervall emellan. I behandlingen ingår: rengöring, peeling, mask, seruminslussning med fuktampull och avslutande kräm.

För dig som behöver slappna av, bli omhändertagen & samtidigt få en förnyad hud med extra lyster & återfuktning! Vi inleder med en 15min avslappnande rygg & nackmassage som efterföljs av produkter som vi skräddarsyr efter just din hudtyp. Det ingår, hudanalys, rengöring, AHA-peeling med mandelsyra/C-Vitamin pensling, ånga, porrengöring, plockning av bryn, ansikts-& dekolletage massage, fuktampull, mask & avslutande kräm.

Vår signaturbehandling & en av vår lyxigaste Ansiktsbehandlingar, som tar din hud till nästa nivå! I behandlingen skräddarsyr vi produkter efter just din hudtyp & det ingår, hudanalys, rengöring, peeling, Renova Radiofrekvens som stimulerar kollagen & elastinproduktionen med hjälp av värme, stamcells applicering, sheetmask för återfuktning & uppstramning, dekolletage massage samt avslutande kräm. Med hjälp av stamcellerna repareras & förnyas dina celler snabbare, vilket ger en fastare & slätare hud. De tillför även hyaluronsyra för extra fukt samt peptider som ger en extra anti-age effekt. För full effekt rekommenderas en kur om 5 behandlingar var 3:e-4:e vecka(kan även utföras hemma). Kur om 5 behandlingar var 3:e/4:e vecka för 12 450:-(2490:-/gång) Vid fortsatt behandling hemma, rekommenderas en dermastamp för hemmabruk, innan applicering av stamcellerna.

En kortare version av vår signaturbehandling med stamceller! I behandlingen skräddarsyr vi produkter efter just din hudtyp & det ingår, hudanalys, rengöring, peeling, stamcells applicering, fuktmask, dekolletagemassage samt avslutande kräm. Med hjälp av stamceller repareras & förnyas dina celler snabbare, vilket ger en fastare & slätare hud.De tillför även hyaluronsyra för extra fukt samt peptider som ger en extra anti-age effekt. För full effekt rekommenderas en kur om 5 behandlingar var 3:e-4:e vecka(kan även utföras hemma).

Kostnadsfri konsultation för olika avancerade hudvårdsbehandlingar, som Radiofrekvens, SylfirmX RF microneedling, PRX , HIFU och för rekommenderad hudvård.

En kemisk peeling hjälper din hud att peela bort döda hudceller, släta ut linjer och ger en fantastisk lyster till din hud, den kan även reducera pigment och ge en föryngring av din hud. Vi har olika styrkor utifrån vad din hud behöver jobba på, inför en starkare peel rekommenderar vi alltid en hudvårds konsultation först, så att rätt produkter används i samband och så att huden är förberedd på rätt sätt.( Jessner peel, Glycolic acid peel 50% & Acne peel 35%)

Perfekt peeling för att få upp lystern och fukten i huden, passar alla hudtyper. Baserad på 10% Lactic acid(mjölksyra). Används som ett tillägg i våra ansiktsbehandlingar, Renova radiofrekvens  och microneedling. Ej sola huden 2 veckor efter.

Perfekt peeling för att få upp lystern och fukten i huden, reducerar pigmenteringar, fina linjer, acnehy. Passar alla hudtyper. Baserad på 35% Lactic acid(mjölksyra) och grönt te. Används som ett tillägg i våra ansiktsbehandlingar och Renova radiofrekvens. Kan kombineras med Lactic enzyme gel peel för extra fin lyster. Ej sola huden 2 veckor efter.

Perfekt peeling för att motverka pigmenteringar, hudutjämnande, reducerar linjer och rynkor och ger en fantastisk lyster. En skonsam och fettlöslig peeling som passar alla hudtyper, även känslig hy som rosacea och acne. Baserad på 25% Mandelic acid(mandelsyra). Kan användas som ett tillägg i våra ansiktsbehandlingar, Renova radiofrekvens  och microneedling, men även ensam och gärna i en kur av 4 behandlingar var 14:e dag. Ej sola huden 2 veckor efter.

Perfekt peeling för en aknebenägen och fet hy. Baserad på 35% Salicylic Acid(salicylsyra)som verkar bakteriedödande, inflammationshämmande, reglerar talgproduktionen och löser upp tilltäppta porer. En djupare peeling som ger flagning av huden. Ej sola huden 4 veckor efter. Ej retinol/AHA/BHA-syra/C-vitamin 4 veckor efter. Boka en hudvårds konsultation först, så att rätt produkter används i samband och så att huden är förberedd på rätt sätt.

Perfekt peeling för att reducera solskador som fina linjer och rynkor samt pigmenteringar, ger en mer återfuktad, utslätad hy med fantastisk lyster. Baserad på 50% Glycolic Acid(glykolsyra). Kan ge en lättare flagning. Ej sola huden 4 veckor efter. Ej retinol/AHA/BHA-syra/C-vitamin 4 veckor efter. Boka en hudvårdskonsultation först, så att rätt produkter används i samband och så att huden är rätt förberedd.

Perfekt peeling för att reducera pigmenteringar, ojämn hudton, fina linjer och rynkor samt acne. Ger en mer uppljusad, jämnare och utslätad hy. Baserad på AHA 28% BHA 28% och Resorcinol 14%. Passar alla hudtyper, men för en mörkare hudton(hudtyp 4-6) behöver huden förbehandlas 3 veckor innan. Kan ge en flagning av huden. Ej sola huden 4 veckor efter. Ej retinol/AHA/BHA-syra/C-vitamin 4 veckor efter. Boka en hudvårdskonsultation först, så att rätt produkter används i samband och så att huden är rätt förberedd.

 

Färgning av fransar eller bryn med anpassad färg/färgkombination. 

 

Färgning av fransar eller bryn med anpassad färg/färgkombination. Vid brynfärg ingår även plockning av brynen.

 

Färgning av fransar och bryn med anpassad färg/färgkombination. Formning & plockning av brynen.

bottom of page