top of page

Avancerad hudvård

Microneedling / Dermapen

Micro needling blir mer och mer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt beskrivet, orsakar Microneedlingen en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av tex fraktionerad laser, men microneedlingen har mycket mindre biverkningar och en kortare återhämtningstid. En microneedling-behandling kan även utföras på alla hudtyper/ hudfärger.

Microneedling  60 min - 2490,00 kr

 • Vad är Cellulit eller ”apelsinhud”?
  Celluliter är en ojämn hudyta som drabbar många kvinnor speciellt på höfter och lår. Populärt kallas det ”apelsinhud”. Orsaken är förstorade fettceller och dåligt blod- och lymflöde i de drabbade områdena. Huden där känns ofta kall. När dessa förändringar får stå kvar över tid, blir ojämnheterna kvarstående. 85-90% av kvinnor har celluliter.
 • Vad kan man göra för att motverka Celluliter?
  Djup bindvävsmassage fungerar till en viss del men det behövs frekventa och regelbundna behandlingar.
 • Hur fungerar Storz AWT mot celluliter?
  AWT (Acoustic Wave Therapy) är chockvågor som bryter ned fettcellerna och ökar blodflödet i vävnaden. Det finns många kopior på marknaden som marknadsför sig som jämbördiga med AWT. Problemet är att de inte har lika mycket energi i chockvågorna som AWT. Så med en billig kopia behöver du många flera behandlingar för att få ett resultat än med Storz AWT. Så var på vakt när du läser om AWT: Är det Storz AWT?
 • Hur många behandlingar behövs?
  De flesta behöver 6 – 8 behandlingar á 1 - 2 ggr per vecka. Efter behandlingarna bör du gå en snabb promenad i 20 - 30 minuter för att öka blodflödet. Likaså ska du dricka mycket vatten första dagen.
 • Hur länge varar resultatet av Storz AWT behandlingarna?
  Det fina med Storz AWT behandlingar är att resultatet du uppnår är långvarigt. Vi rekommenderar endast några enkelbehandlingar om året för underhåll.
 • Vilka områden kan behandlas?
  Lår, stuss, överarmar (gäddhäng), magar och kärlekshandtag. Varje område tar ca 30 minuter att behandla.
 • Kan man göra annat med AWT?
  AWT kan i många fall hjälpa dig som har fått ett ojämnt resultat av fettsugning eller massera upp kroppen med.
bottom of page