top of page

Vistabel/Botox

- effektiv behandling för rynkor och linjer!

Vistabel/Botox

Letar du efter en effektiv behandling för rynkor och linjer? Då kan Vistabel, också känt som Botox, vara lösningen för dig. Med åldern minskar kollagenet i huden och musklerna i ansiktet orsakar spänningar som leder till uttrycksrynkor och linjer som blir kvar även när ansiktsmusklerna slappnar av. Detta kan ge uttryck av surhet eller trötthet och få oss att se äldre ut än vi är.

Botox fungerar genom att blockera nervimpulserna till behandlade ansiktsmusklerna vilket får musklerna att slappna av. Efter behandlingen blir den överliggande huden slät och jämn medan de obehandlade ansiktsmusklerna kan röra sig normalt och ge dig normala ansiktsutt

Fillers

På vår klinik erbjuder vi också estetiska behandlingar med fillers som Juvederm, Restylane, Artfiller, Teosyal och Profhilo m m. Fillers är en injicerbar hyaluronsyragel som används för att utjämna rynkor och veck, höja kindvolymen, återfukta huden och fylla ut läppar. Hyaluronsyra är en naturlig bindvävssubstans som finns i människokroppen och kan även användas på halsen, dekolletageområdet och på händerna.

Våra erfarna och kvalificerade behandlare använder de senaste teknikerna och produkterna för att ge dig bästa möjliga resultat. Kontakta oss för att boka en konsultation och ta det första steget mot en ungdomligare och fräschare look idag.

bottom of page